MISSIE

Voortgekomen uit de banketbakkerij in 1961 heeft Zeldenrijk een traditioneel ambachtelijke kroket ontwikkeld welke nu nog steeds op dezelfde wijze wordt gemaakt.

Het trekken van eigen bouillon van 1e kwaliteit vlees is nog steeds de basis van de Zeldenrijk kroket.

Bij de modernisering van het bedrijf is dan ook steeds rekening gehouden met de traditionele samenstelling van het product waarbij de authenticiteit van het product niet is aangetast.

Inmiddels zijn er vele soorten kroketten en bitterballen aan het assortiment toegevoegd,alles met de zelfde doelstelling een eerlijk product met natuurlijke grondstoffen.

De laatste ontwikkeling is het produceren van een ovenkroket die niet is voor gefrituurd. Dit is na 4 jaar ontwikkeling gelukt en het vetpercentage is bij deze kroket met een derde gereduceerd.

We beschouwen ons bedrijf als de kraamkamer van nieuwe producten. Door  de omvang van ons bedrijf kunnen we snel op nieuwe ontwikkelingen inspelen en een nieuw product binnen korte tijd op de markt brengen, dit in eigen ontwikkeling of in samenwerking met partijen die dezelfde doelstelling hebben als Zeldenrijk Snacks.