KALFSVLEES KROKET
Product omschrijving
Artikel: Kalfsvlees kroket 15%
Gewicht: 90 gram
Verpakking: doos
Aantal per doos: 30 stuks
Ingrediënten
Bouillon (water, kruiden, specerijen, uien), 20% kalfsvlees,
TARWEbloem, plantaardige oliën (palmolie, raapolie, kokosolie in
wisselende verhouding), zout, uien, peterselie, room (room (MELK,
lactose), maïszetmeel), gelatine (rund), dyone MOSTERD (water,
MOSTERDzaad, azijn, zout, antioxidant: kaliumsulfiet, voedingszuur:
citroenzuur, kruiden), specerijen (MOSTERD), bouillonpoeder (zeezout,
gistextract, gejodeerde zout, rundvlees extract, natuurlijke aroma,
maltodextrine, wortel poeder, specerijen (kurkuma, witte peper, laurier),
koolzaadolie), kruiden (SELDERIJ), gehydrolyseerd plantaardig
eiwit (TARWE), dextrose, gist, rijstebloem, maismeel,TARWEzetmeel,
glucosestroop, smaakversterkers: E621-E631, kleurstof: E160b,
verdikkingsmiddelen: E412-E464-E466.
Geproduceerd in een bedrijf waar ook schaaldieren, ei, vis,
lupine, soja, sesam en pinda’s verwerkt worden.
Voedingswaarde per 100 gram product
Kilojoules: 892.3
Kilocalorieën: 214.2
Vetten in g: 10.7
Vetten verzadigd in g: 5.3
Koolhydraten in g: 20.8
Suikers in g: 0.8
Eiwitten in g: 8.3
Voedingsvezels in g: 0.8
Zout in g: 1.6
Ledalijst
Allergenen | |||
Indicatie voor de aanwezigheid of afwezigheid van allergenen. | |||
(Z = zonder, M = met, K = kan bevatten, O = onbekend) | |||
1.0 Gluten kruisbesmetting | M | 8.6 Paranoten | Z |
1.1 Tarwe | M | 8.7 Pistachenoten | Z |
1.2 Rogge | Z | 8.8 Macadamianoten | Z |
1.3 Gerst | Z | 9.0 Selderij | M |
1.4 Haver | Z | 10.0 Mosterd | M |
1.5 Spelt | K | 11.0 Sesam | K |
1.6 Kamut | Z | 12.0 Zwaveldioxide/sulfieten (E220-E228) > 10 mg/kg | Z |
2.0 Schaaldieren | K | 13.0 Lupine | K |
3.0 Ei | K | 14.0 Weekdieren | K |
4.0 Vis | K | 20.0 Lactose | K |
5.0 Aardnoten (pinda) | K | 21.0 Cacao | Z |
6.0 Soja | K | 22.0 Glutamaat (E620-E625) | M |
7.0 Melk | K | 23.0 Kippenvlees | K |
8.0 Noten kruisbesmetting | Z | 24.0 Koriander | M |
8.1 Amandelen | Z | 25.0 Maïs | M |
8.2 Hazelnoten | Z | 26.0 Peulvruchten | K |
8.3 Walnoten | Z | 27.0 Rundvlees | M |
8.4 Cashewnoten | Z | 28.0 Varkensvlees | K |
8.5 Pecannoten | Z | 29.0 Wortel | M |
De gegevens in deze specificatie zijn afkomstig vanuit de receptuur en informatie van toeleveranciers. Derhalve kunnen aan deze gegevens geen rechten worden ontleend. Bij wijzigingen zult u hiervan niet automatisch op de hoogte worden gebracht. | |||