KALFSVLEES KROKET
Product omschrijving
Artikel: Kalfsvlees kroket 15%
Gewicht: 90 gram
Verpakking: doos
Aantal per doos: 30 stuks
Ingrediënten
Bouillon (water, kruiden, specerijen, uien), 20% kalfsvlees,
TARWEbloem, plantaardige oliën (palmolie, raapolie, kokosolie in
wisselende verhouding), zout, uien, peterselie, room (room (MELK,
lactose), maïszetmeel), gelatine (rund), dyone MOSTERD (water,
MOSTERDzaad, azijn, zout, antioxidant: kaliumsulfiet, voedingszuur:
citroenzuur, kruiden), specerijen (MOSTERD), bouillonpoeder [(zeezout,
gistextract, gejodeerde zout, rundvlees extract, natuurlijke aroma,
maltodextrine, wortel poeder, specerijen (kurkuma, witte peper, laurier),
koolzaadolie)], kruiden (SELDERIJ), gehydrolyseerd plantaardig
eiwit (TARWE), dextrose, suiker, gist, SOJAbloem, MELKeiwit,
zetmeel (TARWE, mais), aardappelzetmeel, kleurstof: E160b(ii),
zuurteregelaar: E526, verdikkingsmiddelen: E412-E415-E464-E466,
smaakversterkers: E621-E631.
Geproduceerd in een bedrijf waar ook schaaldieren, ei, vis,
lupine, sesam en pinda’s verwerkt worden.
Voedingswaarde per 100 gram product
Kilojoules: 892.3
Kilocalorieën: 214.2
Vetten in g: 10.7
Vetten verzadigd in g: 5.3
Koolhydraten in g: 20.8
Suikers in g: 0.8
Eiwitten in g: 8.3
Voedingsvezels in g: 0.8
Zout in g: 1.6
Ledalijst
Allergenen | |||
Indicatie voor de aanwezigheid of afwezigheid van allergenen. | |||
(Z = zonder, M = met, K = kan bevatten, O = onbekend) | |||
1.0 Gluten kruisbesmetting | M | 8.6 Paranoten | Z |
1.1 Tarwe | M | 8.7 Pistachenoten | Z |
1.2 Rogge | Z | 8.8 Macadamianoten | Z |
1.3 Gerst | Z | 9.0 Selderij | M |
1.4 Haver | Z | 10.0 Mosterd | M |
1.5 Spelt | K | 11.0 Sesam | K |
1.6 Kamut | Z | 12.0 Zwaveldioxide/sulfieten (E220-E228) > 10 mg/kg | Z |
2.0 Schaaldieren | K | 13.0 Lupine | K |
3.0 Ei | K | 14.0 Weekdieren | Z |
4.0 Vis | K | 20.0 Lactose | M |
5.0 Aardnoten (pinda) | K | 21.0 Cacao | Z |
6.0 Soja | M | 22.0 Glutamaat (E620-E625) | M |
7.0 Melk | M | 23.0 Kippenvlees | K |
8.0 Noten kruisbesmetting | Z | 24.0 Koriander | M |
8.1 Amandelen | Z | 25.0 Maïs | M |
8.2 Hazelnoten | Z | 26.0 Peulvruchten | K |
8.3 Walnoten | Z | 27.0 Rundvlees | M |
8.4 Cashewnoten | Z | 28.0 Varkensvlees | K |
8.5 Pecannoten | Z | 29.0 Wortel | M |
De gegevens in deze specificatie zijn afkomstig vanuit de receptuur en informatie van toeleveranciers. Derhalve kunnen aan deze gegevens geen rechten worden ontleend. Bij wijzigingen zult u hiervan niet automatisch op de hoogte worden gebracht. | |||