HOLLANDSE GARNALEN KROKET
Product omschrijving
Artikel: Hollandse garnalen kroket 25%
Verpakking: doos
Gewicht: 70 gram
Aantal per doos: 30 stuks
Ingrediënten
Water, 25% Hollandse GARNALEN (zout, conserveermiddel: E211, zuurteregelaars: E330, E262), TARWEbloem, plantaardige oliën (palm, raap, kokosolie in wisselende verhouding), witte wijn, room [room (MELK, lactose), maïszetmeel], scharrel EIgeel (voedingszuur: E330, conserveermiddel: E202), groenten, zout, gelatine (rund), garnaalversterker [TARWEmeel, tomatenpoeder, gedroogde schaaldieren
(GARNALEN, KREEFT), palmvet, zout, gedroogde uien, glucosestroop, gistextract, aroma (SOJA, SELDERIJ), verdikkingsmiddelen: E410-E412, witVIS poeder, specerij, witte wijnextract, suiker, citroenpoeder, saffraan], SELDERIJzout, kruiden, specerijen, natuurlijk aroma, gist, dextrose, aroma [gehydrolyseerd TARWE-eiwit, water, aroma, smaakversterkers: E621-E631, zout, suiker], SOJAbloem, zetmeel (TARWE, mais), MELKeiwit, zuurteregelaar: E526, verdikkingsmiddelen: E412-E415-E461-E464-E466.
Geproduceerd in een bedrijf waar ook lupine, mosterd, sesam en pinda’s verwerkt worden.
Voedingswaarde per 100 gram product
Kilojoules: 862.1
Kilocalorieën: 206.3
Vetten in gr: 9.4
Vetten verzadigd in gr: 4.8
Koolhydraten in gr: 20.3
Suikers in gr: 1.4
Eiwitten in gr: 9.2
Voedingsvezels in gr: 0.5
Zout in gr: 1
Ledalijst
Allergenen | |||
Indicatie voor de aanwezigheid of afwezigheid van allergenen. | |||
(Z = zonder, M = met, K = kan bevatten, O = onbekend) | |||
1.0 Gluten kruisbesmetting | M | 8.6 Paranoten | Z |
1.1 Tarwe | M | 8.7 Pistachenoten | Z |
1.2 Rogge | Z | 8.8 Macadamianoten | Z |
1.3 Gerst | Z | 9.0 Selderij | M |
1.4 Haver | Z | 10.0 Mosterd | K |
1.5 Spelt | Z | 11.0 Sesam | K |
1.6 Kamut | Z | 12.0 Zwaveldioxide/sulfieten (E220-E228) > 10 mg/kg | Z |
2.0 Schaaldieren | M | 13.0 Lupine | K |
3.0 Ei | M | 14.0 Weekdieren | Z |
4.0 Vis | M | 20.0 Lactose | M |
5.0 Aardnoten (pinda) | K | 21.0 Cacao | Z |
6.0 Soja | M | 22.0 Glutamaat (E620-E625) | M |
7.0 Melk | M | 23.0 Kippenvlees | K |
8.0 Noten kruisbesmetting | Z | 24.0 Koriander | K |
8.1 Amandelen | Z | 25.0 Maïs | M |
8.2 Hazelnoten | Z | 26.0 Peulvruchten | K |
8.3 Walnoten | Z | 27.0 Rundvlees | M |
8.4 Cashewnoten | Z | 28.0 Varkensvlees | K |
8.5 Pecannoten | Z | 29.0 Wortel | M |
De gegevens in deze specificatie zijn afkomstig vanuit de receptuur en informatie van toeleveranciers. Derhalve kunnen aan deze gegevens geen rechten worden ontleend. Bij wijzigingen zult u hiervan niet automatisch op de hoogte worden gebracht. | |||