MINI SERRANOHAM KROKET
Product omschrijving
Artikel: Mini Serranoham kroket 18%
Gewicht: 30 gram
Verpakking: doos
Aantal per doos: 70 stuks
Ingrediënten
Water, 18% serranoham (zout, varkensvlees,
conserveermiddelen: E250-E252, antioxidant: E301),
TARWEbloem, plantaardige oliën (palmolie, raapolie,
kokosolie in wisselende verhouding), oude kaas (MELK),
aardappelzetmeel, uien, zout, gelatine (rund), gist, dextrose,
rijstebloem, maismeel, TARWEzetmeel, glucosestroop,
specerijen, verdikkingsmiddelen: E412-E461-E464-E466.
Geproduceerd in een bedrijf waar ook schaaldieren, vis, ei, lupine,
soja, sesam, pinda’s, selderij en mosterd verwerkt worden.
Voedingswaarde per 100 gram product
Kilojoules: 949.8
Kilocalorieën: 227.9
Vetten in gr: 11.8
Vetten verzadigd in gr: 5.9
Koolhydraten in gr: 19.9
Suikers in gr: 0.4
Eiwitten in gr: 10.4
Voedingsvezels in gr: 0.5
Zout in gr: 1.5
Ledalijst
Allergenen | |||
Indicatie voor de aanwezigheid of afwezigheid van allergenen. | |||
(Z = zonder, M = met, K = kan bevatten, O = onbekend) | |||
1.0 Gluten kruisbesmetting | M | 8.6 Paranoten | Z |
1.1 Tarwe | M | 8.7 Pistachenoten | Z |
1.2 Rogge | Z | 8.8 Macadamianoten | Z |
1.3 Gerst | Z | 9.0 Selderij | K |
1.4 Haver | Z | 10.0 Mosterd | K |
1.5 Spelt | K | 11.0 Sesam | K |
1.6 Kamut | Z | 12.0 Zwaveldioxide/sulfieten (E220-E228) > 10 mg/kg | Z |
2.0 Schaaldieren | K | 13.0 Lupine | K |
3.0 Ei | K | 14.0 Weekdieren | K |
4.0 Vis | K | 20.0 Lactose | M |
5.0 Aardnoten (pinda) | K | 21.0 Cacao | Z |
6.0 Soja | K | 22.0 Glutamaat (E620-E625) | Z |
7.0 Melk | M | 23.0 Kippenvlees | K |
8.0 Noten kruisbesmetting | Z | 24.0 Koriander | K |
8.1 Amandelen | Z | 25.0 Maïs | M |
8.2 Hazelnoten | Z | 26.0 Peulvruchten | K |
8.3 Walnoten | Z | 27.0 Rundvlees | M |
8.4 Cashewnoten | Z | 28.0 Varkensvlees | M |
8.5 Pecannoten | Z | 29.0 Wortel | K |
De gegevens in deze specificatie zijn afkomstig vanuit de receptuur en informatie van toeleveranciers. Derhalve kunnen aan deze gegevens geen rechten worden ontleend. Bij wijzigingen zult u hiervan niet automatisch op de hoogte worden gebracht. | |||