BAK- EN BEREIDINGSADVIEZEN

Wij adviseren u de volgende bak- en bereidingsadviezen te volgen

Bevroren

Frituur:
temperatuur olie/vet 180°C:      ± 7 minuten (90-95-100 gram)
temperatuur olie/vet 180°C:      ± 6 minuten (70-80 gram)
temperatuur olie/vet 180°C:      ± 4 minuten (25 gram)

Ontdooid

Frituur:
temperatuur olie/vet 180°C:      ± 5 minuten (90-95-100 gram)
temperatuur olie/vet 180°C:      ± 4 minuten (70-80 gram)
temperatuur olie/vet 180°C:      ± 3 minuten (25 gram)

Niet teveel tegelijk bakken!
En zorgen dat het product niet op elkaar ligt.

Houdbaarheid en bewaaradvies

Voor houdbaarheidsdatum, kijk op de bovenkant/zijkant van de doos.

Vers
Houdbaarheid minimaal 5 dagen na productie bij 7 °C.

Diepvries
Houdbaarheid 12 maanden vanaf productie bij -18°C.
In de koelkast bij 4°C 48 uur houdbaar.

In de vrieskist/kast met steraanduiding:
*            -6°C 1 week
**        -12°C 1 maand
***      -18°C tot aangegeven houdbaarheidsdatum

Na ontdooiing niet opnieuw invriezen!

kroket 02