BAK- EN BEREIDINGSADVIEZEN
Wij adviseren u de volgende bak- en bereidingsadviezen te volgen
Bevroren
Frituur:
temperatuur olie/vet 180°C: ± 7 minuten (90-95-100 gram)
temperatuur olie/vet 180°C: ± 6 minuten (70-80 gram)
temperatuur olie/vet 180°C: ± 4 minuten (25 gram)
Ontdooid
Frituur:
temperatuur olie/vet 180°C: ± 5 minuten (90-95-100 gram)
temperatuur olie/vet 180°C: ± 4 minuten (70-80 gram)
temperatuur olie/vet 180°C: ± 3 minuten (25 gram)
Niet teveel tegelijk bakken!
En zorgen dat het product niet op elkaar ligt.
Houdbaarheid en bewaaradvies
Voor houdbaarheidsdatum, kijk op de bovenkant/zijkant van de doos.
Vers
Houdbaarheid minimaal 5 dagen na productie bij 7 °C.
Diepvries
Houdbaarheid 12 maanden vanaf productie bij -18°C.
In de koelkast bij 4°C 48 uur houdbaar.
In de vrieskist/kast met steraanduiding:
* -6°C 1 week
** -12°C 1 maand
*** -18°C tot aangegeven houdbaarheidsdatum
Na ontdooiing niet opnieuw invriezen!