MINI HOLLANDSE GARNALEN KROKET

minikroket_garnaal_1Productomschrijving

Artikel: Mini Hollandse garnalen kroket 25%
Gewicht: 30 gram
Verpakking: doos
Aantal per doos: 70 stuks

Ingrediënten

Water, 25% Hollandse GARNALEN (98% GARNALEN, zout,
voedingszuur: E330, conserveermiddelen: E210-E211, emulgator: E471,
citraten: E331), TARWEbloem, plantaardige oliën (palm, raap, kokosolie in
wisselende verhouding), witte wijn, kookroom [room (MELK, lactose),
maïszetmeel], scharrel Eigeel (voedingszuur: E330, conserveermiddel: E202),
uien, zout, gelatine (rund), garnaalversterker [TARWEmeel, tomaten poeder,
gedroogde garnalen, palmvet, zout, gedroogd uien, glucosestroop, gistextract,
aroma (SOJA), verdikkingsmiddelen: E410-E412, gedroogde VIS (kabeljauw),
specerij, gedroogde KREEFT, witte wijnextract, suiker, citroenpoeder, saffraan,
SELDERIJ extract], SELDERIJzout, kruiden, specerijen, groente, natuurlijk aroma,
gist, dextrose, aroma [gehydrolyseerd plantaardig eiwit (TARWE), water, aroma,
smaakversterkers: E621-E631, zout, suiker], aardappelzetmeel, getoast
maiskiemmeel, verdikkingsmiddelen: E412-E415-E464.
Geproduceerd in een bedrijf waar ook lupine, mosterd,
weekdieren, sesam en pinda’s verwerkt worden.

Voedingswaarde per 100 gram product

Kilojoules: 862.1
Kilocalorieën: 206.3
Vetten in gr: 9.4
Vetten verzadigd in gr: 4.8
Koolhydraten in gr: 20.3
Suikers in gr: 1.4
Eiwitten in gr: 9.2
Voedingsvezels in gr: 0.5
Zout in gr: 1

Ledalijst

Allergenen
Indicatie voor de aanwezigheid of afwezigheid van allergenen.
(Z = zonder, M = met, K = kan bevatten, O = onbekend)
1.0 Gluten kruisbesmetting M 8.6 Paranoten Z
1.1 Tarwe M 8.7 Pistachenoten Z
1.2 Rogge Z 8.8 Macadamianoten Z
1.3 Gerst Z 9.0 Selderij M
1.4 Haver Z 10.0 Mosterd K
1.5 Spelt Z 11.0 Sesam K
1.6 Kamut Z 12.0 Zwaveldioxide/sulfieten (E220-E228) > 10 mg/kg Z
2.0 Schaaldieren M 13.0 Lupine K
3.0 Ei M 14.0 Weekdieren K
4.0 Vis M 20.0 Lactose M
5.0 Aardnoten (pinda) K 21.0 Cacao Z
6.0 Soja M 22.0 Glutamaat (E620-E625) M
7.0 Melk M 23.0 Kippenvlees K
8.0 Noten kruisbesmetting Z 24.0 Koriander K
8.1 Amandelen Z 25.0 Maïs M
8.2 Hazelnoten Z 26.0 Peulvruchten K
8.3 Walnoten Z 27.0 Rundvlees M
8.4 Cashewnoten Z 28.0 Varkensvlees K
8.5 Pecannoten Z 29.0 Wortel M
De gegevens in deze specificatie zijn afkomstig vanuit de receptuur en informatie van toeleveranciers. Derhalve kunnen aan deze gegevens geen rechten worden ontleend. Bij wijzigingen zult u hiervan niet automatisch op de hoogte worden gebracht.