MINI HOLLANDSE GARNALEN KROKET

minikroket_garnaal_1Productomschrijving

Artikel: Mini Hollandse garnalen kroket 25%
Gewicht: 30 gram
Verpakking: doos
Aantal per doos: 70 stuks

Ingrediënten

Water, TARWEbloem, plantaardige oliën en vetten (palm, raap, kokosolie),
25% Hollandse GARNALEN (98% GARNALEN, zout, voedingszuur: E330,
conserveermiddelen: E210-E211, emulgator: E471, citraten: E331),
witte wijn, room (room (MELK, lactose), gemodificeerd maïszetmeel,
stabilisatoren: E407-E331-E466, emulgator: E471), EIgeel, ui, zout,
bouillonpoeder (zout, gistextract, rundvleesextract, natuurlijk aroma,
maltodextrine (maïs), wortel, kruiden), SELDERIJzout (zout, kruiden,
specerijen (SELDERIJ), gelatine (rund), kruiden, specerijen, groente,
garnaalversterker (TARWEmeel, tomaten poeder, gedroogde garnalen 15%,
plantenvet, zout, gedroogd uien, glucosestroop, gistextract, aroma (SOJA),
verdikkingsmiddelen: E410-E412, gedroogde VIS (kabeljauw) 1,5%, specerij,
gedroogde kreeft 0,5%, witte wijnextract, suiker, citroenpoeder, saffraan,
SELDERIJextract), aroma, gist, dextrose, rijsmiddel: natriumbicarbonaat,
gehydrolyseerd plantaardig eiwit (TARWE), verdikkingsmiddelen: E412-E464,
smaakversterkers: E621-E631.
Geproduceerd in een bedrijf waar ook soja, lupine, mosterd,
weekdieren, sesam en pinda’s verwerkt worden.

Voedingswaarde per 100 gram product

Energiewaarde kJ: 724
Energiewaarde kcal: 173
Eiwit: 9.6
koolhydraten: 17.9
Zetmeel: 17.2
Suiker: 0.7
NaCl: 1.2
Vet: 6.5
Verzadigde vetzuren: 2.21
Onverzadigde vetzuren: 2.15
Enkelvoudig onverzadigde vetzuren: 1.65
Meervoudig onverzadigde vetzuren: 0.49
Voedingsvezel: 2.0

Ledalijst

Allergenen
Indicatie voor de aanwezigheid of afwezigheid van allergenen.
(Z = zonder, M = met, K = kan bevatten, O = onbekend)
1.0 Gluten kruisbesmetting M 8.6 Paranoten Z
1.1 Tarwe M 8.7 Pistachenoten Z
1.2 Rogge Z 8.8 Macadamianoten Z
1.3 Gerst Z 9.0 Selderij M
1.4 Haver Z 10.0 Mosterd K
1.5 Spelt K 11.0 Sesam K
1.6 Kamut Z 12.0 Zwaveldioxide/sulfieten (E220-E228) > 10 mg/kg Z
2.0 Schaaldieren M 13.0 Lupine K
3.0 Ei M 14.0 Weekdieren K
4.0 Vis K 20.0 Lactose M
5.0 Aardnoten (pinda) K 21.0 Cacao Z
6.0 Soja K 22.0 Glutamaat (E620-E625) M
7.0 Melk M 23.0 Kippenvlees K
8.0 Noten kruisbesmetting Z 24.0 Koriander K
8.1 Amandelen Z 25.0 Maïs M
8.2 Hazelnoten Z 26.0 Peulvruchten K
8.3 Walnoten Z 27.0 Rundvlees M
8.4 Cashewnoten Z 28.0 Varkensvlees K
8.5 Pecannoten Z 29.0 Wortel M
De gegevens in deze specificatie zijn afkomstig vanuit de receptuur en informatie van toeleveranciers. Derhalve kunnen aan deze gegevens geen rechten worden ontleend. Bij wijzigingen zult u hiervan niet automatisch op de hoogte worden gebracht.