RUNDVLEES SATE KROKET

kroket_sate_1Productomschrijving

Artikel: Rundvlees saté kroket 15%
Gewicht: 90 gram
Verpakking: doos
Aantal per doos: 30 stuks

Ingrediënten

Bouillon ( kruidnagel, peterselie, laurierblad, verse lavas, uien), TARWEbloem, rundvlees 15%, plantaardige oliën en vetten (palmolie, raapolie, kokosolie), satésaus (PINDA’S, suiker, water, pikante saus (water, SOJAbonen, TARWE, zout), sambal (rode peper, zout, water, zout, uien, voedingszuur: E260, conserveermiddel: E210), worcestersaus (water, suiker, aroma (SOJA), voedingszuur: E260-E330, zout, kruiden, kleurstof: E150c, conserveermiddel: E202), natuurazijn,aroma (SOJA), natuurlijk kruidenaroma (SELDERIJ), gemberpasta (gember, suiker, water), gemodificeerd maïszetmeel, zout, vetpoeder (palmolie, MELKeiwit, lactose), kruiden, specerijen, gedroogde groente)
ketjap manis (suiker, water, melasse, aroma (SOJA), pikante saus (water, SOJAbonen, TARWE, zout), zout, gemodificeerd maïszetmeel, gebrande suikerstroop), bruine suiker (suiker, invertsuikerstroop, kleurstof: E150c), satémelange (kruiden en specerijen (bevat MOSTERD en SELDERIJ), zout, gedroogde groente, gistextract, aardappelzetmeel, dextrose), gelatine (rund), aroma, kruiden, specerijen, gehydrolyseerd plantaardig eiwit (TARWE), rijsmiddel: E500, gist, dextrose, verdikkingsmiddelen: E412-E464, kleurstof: E160b, smaakversterkers: E621-E631.
Geproduceerd in een bedrijf waar ook schaaldieren, vis, ei, lupine en sesam verwerkt worden.

Ledalijst

Allergenen
Indicatie voor de aanwezigheid of afwezigheid van allergenen.
(Z = zonder, M = met, K = kan bevatten, O = onbekend)
1.0 Gluten kruisbesmetting M 8.6 Paranoten Z
1.1 Tarwe M 8.7 Pistachenoten Z
1.2 Rogge Z 8.8 Macadamianoten Z
1.3 Gerst Z 9.0 Selderij M
1.4 Haver Z 10.0 Mosterd M
1.5 Spelt K 11.0 Sesam K
1.6 Kamut Z 12.0 Zwaveldioxide/sulfieten (E220-E228) > 10 mg/kg Z
2.0 Schaaldieren K 13.0 Lupine K
3.0 Ei K 14.0 Weekdieren K
4.0 Vis K 20.0 Lactose K
5.0 Aardnoten (pinda) M 21.0 Cacao Z
6.0 Soja M 22.0 Glutamaat (E620-E625) M
7.0 Melk K 23.0 Kippenvlees K
8.0 Noten kruisbesmetting Z 24.0 Koriander M
8.1 Amandelen Z 25.0 Maïs M
8.2 Hazelnoten Z 26.0 Peulvruchten K
8.3 Walnoten Z 27.0 Rundvlees M
8.4 Cashewnoten Z 28.0 Varkensvlees K
8.5 Pecannoten Z 29.0 Wortel M
De gegevens in deze specificatie zijn afkomstig vanuit de receptuur en informatie van toeleveranciers. Derhalve kunnen aan deze gegevens geen rechten worden ontleend. Bij wijzigingen zult u hiervan niet automatisch op de hoogte worden gebracht.