GROENTE KROKET
Productomschrijving
Artikel: Groente kroket 25%
Gewicht: 80 gram
Verpakking: doos
Aantal per doos: 30 stuks
Ingrediënten
Water, TARWEbloem, 25% groente (paprika, doperwten, spinazie,
wortel, uien), plantaardige oliën (palm, raap en kokosolie in wisselende verhouding),
kaas (koeMELK, zout, zuursel, stremsel, kleurstof: E160b), zout, kookroom [room
(MELK, lactose), maïszetmeel], citroensap (citroensap uit consentraat,
conserveermiddel: kaliummetabisulfiet), groentebouillon [gistextract, zeezout,
gedroogde groentes (pompoen, wortelen, pastinaken, tomaten), suiker, gedroogde
peterselie, olijfolie, kruiden (foelie, tijm, peper, laurier, koriander, rozemarijn),
maltodextrine], gehydrolyseerd plantaardig eiwit (TARWE), Dijon MOSTERD (water,
MOSTERDzaad, azijn, antioxidant: kaliumsulfiet, voedingszuur: citroenzuur, kruiden),
kruiden (SELDERIJ), specerijen, gist, aardappelzetmeel, getoast maiskiemmeel,
aroma, verdikkingsmiddelen: E407-E412-E415-E461-E464, smaakversterkers: E621-E631.
Geproduceerd in een bedrijf waar ook schaaldieren, ei, vis, lupine,
weekdieren, sesam, soja en pinda’s verwerkt worden.
Voedingswaarde per 100 gram product
Kilojoules: 793.6
Kilocalorieën: 190.5
Vetten in gr: 9.1
Vetten verzadigd in gr: 4.8
Koolhydraten in gr: 22.2
Suikers in gr: 1
Eiwitten in gr: 4.4
Voedingsvezels in gr: 1.3
Zout in gr: 1.2
Ledalijst
Allergenen | |||
Indicatie voor de aanwezigheid of afwezigheid van allergenen. | |||
(Z = zonder, M = met, K = kan bevatten, O = onbekend) | |||
1.0 Gluten kruisbesmetting | M | 8.6 Paranoten | Z |
1.1 Tarwe | M | 8.7 Pistachenoten | Z |
1.2 Rogge | Z | 8.8 Macadamianoten | Z |
1.3 Gerst | Z | 9.0 Selderij | M |
1.4 Haver | Z | 10.0 Mosterd | M |
1.5 Spelt | Z | 11.0 Sesam | K |
1.6 Kamut | Z | 12.0 Zwaveldioxide/sulfieten (E220-E228) > 10 mg/kg | Z |
2.0 Schaaldieren | K | 13.0 Lupine | K |
3.0 Ei | K | 14.0 Weekdieren | K |
4.0 Vis | K | 20.0 Lactose | M |
5.0 Aardnoten (pinda) | K | 21.0 Cacao | Z |
6.0 Soja | K | 22.0 Glutamaat (E620-E625) | M |
7.0 Melk | M | 23.0 Kippenvlees | K |
8.0 Noten kruisbesmetting | Z | 24.0 Koriander | M |
8.1 Amandelen | Z | 25.0 Maïs | M |
8.2 Hazelnoten | Z | 26.0 Peulvruchten | K |
8.3 Walnoten | Z | 27.0 Rundvlees | K |
8.4 Cashewnoten | Z | 28.0 Varkensvlees | K |
8.5 Pecannoten | Z | 29.0 Wortel | M |
De gegevens in deze specificatie zijn afkomstig vanuit de receptuur en informatie van toeleveranciers. Derhalve kunnen aan deze gegevens geen rechten worden ontleend. Bij wijzigingen zult u hiervan niet automatisch op de hoogte worden gebracht. | |||